Hier ziet u reparatie’s die ik zoal gemaakt heb. De reparaties die ik doe zijn zeer divers, van mooie leren schoenen van gerenommeerde merken als: van Bommel, van Lier, Greve en Santoni schoenen tot UGS en bergschoenen. Ook maak ik hele onderwerken onder Dubarry laarzen. Dit repareer ik zo dat het onderwerk niet weer na een aantal jaren kan verpulveren.

Ook heb ik er een hobby van gemaakt om zolen van een afbeelding te voorzien. Dit ben ik gaan doen omdat ik mijn etalage altijd in een thema wil maken en deze dan wel een link naar de schoenmakerij moet hebben. Het eerste paar schoenen wat ik heb gemaakt, was omdat er op het circuit de DTM races kwamen. De directeur van het circuit heeft hier foto’s van gemaakt en deze hebben de officiële website van de DTM gehaald en hij hangt op hun kantoor.

Ik hoop dat ik met deze hobby ooit in opdracht mag gaan werken.

Dus zou u een eigen ontwerp onder uw schoenen willen stuur mij een bericht en wie weet!!!

 

 

 

Hier zijn een paar van Lier schoenen weer helemaal origineel gerepareerd.

 

 

 

Hier heb ik een paar Santoni schoenen gerepareerd en voorzien van rode zolen.

 

Zoals te zien was de hele voorkant van de schoen afgescheurd. Ik heb eerst de schoen helemaal open gemaakt en toen weer alles in elkaar gestikt en gelijmd.

 

Bij deze UGS zat er een flinke schuur in, dit heb ik weer helemaal gestikt en de stiksels heb ik weer bedekt met suède.

 

 

 

 

Sneakers of vrijetijdsschoenen kunnen wij gewoon van nieuwe hakken voorzien.

 

 

Van deze bergschoenen was de hele tussenlaag verteerd. Deze heb ik in zijn totaal vervangen. Eerst heb ik er een nieuwe tussenlaag op gemaakt en vervolgens een nieuw onderwerk er op.

 

 

Van deze Dubarry laarzen was de hele tussenlaag verteerd. Deze heb ik in zijn totaal vervangen. Eerst heb ik er een nieuwe tussenlaag op gemaakt en vervolgens een nieuw onderwerk er op.

 

Deze laarzen waren er erg slecht aan toe. Het leer van de hak en de tussen rand waren helemaal kapot. Ik heb toen de hele hak er afgehaald en de tussen rand er uit, dit heb ik toen met nieuw leer bekleed en er weer op en tussen gemaakt. Vervolgens heb ik er nieuwe hakken en zolen onder gezet.

 

Dit waren de eerste schoenen die ik geverfd heb. Voor de DTM.

 

Dit zijn de schoenen van onze burgemeester. Dit had ik als verrassing voor hem gemaakt. Hij vond ze prachtig en heeft er zeker een aantal keer mee op zijn bureau gezetten.

 

 

Deze schoenen heb ik voor de historische grand prix van Zandvoort gemaakt.

 

 

En deze in opdracht van iemand uit de organisatie. Ik heb toen de twee racewagens vervangen, omdat het een 5 jarig jubileum was.

 

 

Hier ben ik echt een uur of 8 mee bezig geweest. Ze zijn voor de Max Verstappen fandagen. Ik ben met deze schoenen naar een meet en greet  gegaan en toen heeft hij ze van zijn handtekeningen voorzien.

 

Deze heb ik voor mijn beste vriend en zanger van Nederland gemaakt. Altijd als Yves Berendse een nieuwe singel uit brengt doen we in de winkel een actie. Dan krijg je zijn singel ergens bij kado.