Onderhoud glad leer

€ 7,95

Saphir Blanc Novelys   

Zijn uw sneakers wat beschadigd dan kunt u met dit product ze weer mooi wit maken en daarna de rescue conditioner er over doen, om uw sneakers weer in top conditie te krijgen.

€ 11,50

Saphir Canadian  

Saphir Canadian is op basis van bijenwas. Canadian voedt, kleurt en maakt het leer weer soepel en waterafstotend. Canadian wordt veel gebruikt voor leren kleding en tassen. Als u het goed uitpoetst geeft het ook niet meer af.

€ 9,95

Saphir Crème Delicate  

Saphir Crème Delicate is een crème voor compleet leeronderhoud. Het is vrij dun waardoor het goed in het leer kan trekken.

€ 16,95

Saphir Reptan  

Reptan is een middel om reptielenleer schoon te maken en te voeden. Het is kleurloos dus voor alle kleuter reptielenleer te gebruiken. Reptan is gemakkelijk aan te brengen door het mee geleverde poetsdoekje.

€ 12,95

Saphir Vernis Rife

Dit product is speciaal voor lakleer. Vernis Rife zorgt er voor dat strepen op lakleer eerst oplossen en dan drinkt de olie in het lakleer en als u dit dan met een zachte doek goed snel op poetst, dan gaan uw lakleren schoenen, laarzen of tas weer prachtig glimmen.

€ 12,50

Nano Spray

Innovatieve high-tech impregneerspray. Deze water- en vuilafstotende spray kan gebruikt worden op alle glad, nubuck, suède schoenen, tassen en textiel. Water en vuil kunnen zich niet meer hechten aan het materiaal en druppelen er eenvoudig af.

€ 10,95

Tarrago Cleaner

Met dit product haalt u al het vuil zo van uw sneaker.

€ 10,95

Tarrago Gloss Maker

Met dit product kunt u juist het tegenovergestelde van de matt maker doen. Laat uw sneakers juist mooi glimmen.