Schoonmaak producten

€ 16,95

Hussard Détaceur Reiniger

vet- en talgvlekken verwijderaar. Voor leer, suède, nubuck en textiel. Verwijdert vet- en talgvlekken.

€ 12,50

Saphir Réno’Mat

Saphir’s Renomat is bedoeld voor het reiniging van glad leer. Het verwijdert zonder problemen vuil resten van oude schoenpoets. Door Renomat te gebruiken herstel je de schoenen in hun oude glorie.

€ 12,50

Saphir Onmidaim

is een reinigingsmiddel voor suède en nubuck leer. De multicleaner zorgt er verder voor dat de oorspronkelijke kleur van het suede weer zo goed als mogelijk te zien is. De cleaner zit in een glazen flacon en er zit een kleine borstel bij om het reinigingsmiddel aan te brengen op het suède.

€ 7,95

Saphir décapant Reiniger

 Dit product dient gebruikt te worden als voorbereiding van het verven van uw leder. De ontvetter is speciaal ontwikkeld voor gladde ledersoorten. U kunt de decapant gebruiken voordat u de Teinture Francaise indringverf gebruikt voor het inkleuren van uw schoenen of handtas.

€  10,95

Saphir Etalon Noir Zadelzeep

reinig en verzorgd het leder. Maak de bijgeleverde spons een beetje vochtig en neem wat zeep op met de spons om het leer schoon te maken. Reinig de spons vervolgens met water en herhaal dit wanneer nodig. Het leer kunt u vervolgens opwrijven met een zachte droge katoenen doek. De zadelzeep bevat glycerine.

€ 16,95

Avel reinigingszeep

Geschikt voor het reinigen van leer. De zeep, verwijdert vuil en oude lagen schoenpoets, waarna de schoenen opnieuw behandeld kunnen worden. De zeep is het beste aan te brengen met een spons.

€ 11,95

Saphir Hiver-Winter

Saphir Hiver-Winter is een verwijderaar voor pekel- en sneeuwvlekken op uw schoenen. Dit product is speciaal ontwikkeld om de witte vlekken/randen te verwijderen die op het leder zijn ontstaan als gevolg van het in contact komen met pekel/zout, water en sneeuw. Deze remover kan gebruikt worden voor diverse soorten lederen schoenen.

€ 7,95

Suède en Nubuck gum

 is een rubberen gum waarmee u vuil en oneffenheden uit uw suède en nubuck schoenen kunt halen. Wrijf met het blokje zachtjes over de vlek, en deze zal vanzelf verdwijnen.
Geschikt voor: Suède en Nubuck